Succé för Agunnaryds Sommarfest!

AllmäntLeave a Comment

DJI_0110
Foto RH Media / Robin Håkansson

Lördagen den 30/7 var det återigen dags för en hejdunrande fest på det anrika Tittut där det under en mängd år arrangerades “Agunnaryds Kolmila”. Nu var det inte längre någon mila, men med över 1000 besökande  så kan man väl inte säga annat än att festen blev en succé. Besökarna bjöds på underhållning av HÄJKÅN BÄJKÅN BAND, ELIN HOLM & NADJA H, BRANDSTA CITY SLÄCKERS kvällen avslutades med LADY LUCK COMBO och dans på den lövade dansbanan.

Ett stort tack till Er som jobbat hårt med att se till att Tittut åter blev en festplats, och vi är nog många som redan nu hoppas på en ny fest nästa år.

Välkommen till Agunnaryds nya turistwebb!

AllmäntLeave a Comment

Nu har Agunnaryd lanserat sin nya webbsida för turism som ska göra det lättare för besökare att orientera sig i byn och hitta alla dess smultonställen oavsett vilken enhet du använder.

Webbplatsen är uppbyggd utifrån den lokala besöksmålsboken ”Besöksmål Agunnaryds Rike-domar”, utgiven av Agunnaryds Allehanda och Agunnaryds Hembygdsförening 2013. Är du intresserad av att köpa boken är du välkommen att kontakta Gunvor Karlsson.

Mail gunvor@agunnaryd.se
Tel 070-391 33 62

Använd kartan för att hitta byns alla olika platser, med sina intressanta historier, som är värda att besöka.
Ta mig till kartan >>

Webbsidan är skapad av Robin Håkansson, en gymnasieelev som studerar media & estetik tredje året på Smålandsgymnasiet i Växjö men är bosatt i Agunnaryd, som valt att göra denna turistsida som ett projektarbete.